UV lampe

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
UV001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 75,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Handy lille UV-lampe med høj effekt i sort letmetal med LED-pærer. Kvalitetsprodukt, der klarer alle dine UV-opgaver. Lampen er uundværlig til hærding af UV lim og lak, der bruges mere og mere indenfor fluefiskeriet og fluebindingen. Benyttes også til reperation af waders, vadejakker, splejsning af flueliner/T-tips mv. Husk, at du effektivt kan oplade selvlysende perler, kugler og andre materialer med denne lampe. Benytter 3 stk. AAA batterier (IKKE inkl.)

Find rav med UV! UV lampe bruges også til at finde rav på stranden. De sidste par år er det blevet populært at lede efter rav i mørke vha. UV lys. Du kan bruge vores UV lampe til at finde rav ved stranden. I mørke lyser rav op når det belyses med UV lys fra UV lampen.

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook