UV Ice Dubbing - fine

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB010
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 21,75

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

UV Ice dubbing - i hele 15 forskellige farver. Uden sammeligning et at de mest udbredte materialer overhovedet. Bruges i vel omkring 95% af alle vores fluer til laks, havørred og steelhead.

UV Ice dub er et fint syntetisk materiale med flashabou og UV-fibre mixet sammen. Materialet er som nævnt kendt og brugt af snart sagt alle fluebindere og med god grund. Det er vel nærmest umuligt at være lakse- og havørredfluebinder uden at bruge Ice dub. Vi sværger til UV Ice Dub! Det stas fanger fisk - sådan er det bare! Vi bruger det på daglig basis i Composite Dubbing Loops.

UV Ice dub kan i øvrigt nemt mixes med andre typer dubbing, hvis du gerne vil nedtone flash-elementet eller på anden måde give fluen dit personlige præg.

Se evt. denne lille video, der præsentere produktet https://www.youtube.com/watch?v=SOvNgHOOQaQ

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 22,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 975,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.250,00DKK 1.650,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook