UV Ice Dubbing - fine

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB010
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 25,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
4 eller mere DKK 20,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

UV Ice dubbing - i hele 15 forskellige farver. Uden sammeligning et at de mest udbredte materialer overhovedet. Bruges i vel omkring 95% af alle vores fluer til laks, havørred og steelhead.

UV Ice dub er et fint syntetisk materiale med flashabou og UV-fibre mixet sammen. Materialet er som nævnt kendt og brugt af snart sagt alle fluebindere og med god grund. Det er vel nærmest umuligt at være lakse- og havørredfluebinder uden at bruge Ice dub. Vi sværger til UV Ice Dub! Det stas fanger fisk - sådan er det bare! Vi bruger det på daglig basis i Composite Dubbing Loops.

UV Ice dub kan i øvrigt nemt mixes med andre typer dubbing, hvis du gerne vil nedtone flash-elementet eller på anden måde give fluen dit personlige præg.

Se evt. denne lille video, der præsentere produktet https://www.youtube.com/watch?v=SOvNgHOOQaQ

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Braid tinsel

Braid tinsel

DKK 15,00DKK 8,75

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook