Ultra Rig Kit

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Aqua070
Producent:
Aqua Flies
Pris:

DKK 60,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Ultra Rig Kit - by AquaFlies

Nyt komplet system til montering af krop på intruder-fluer udviklet og sammensat af mesteren ham selv Jerry French. Ultra Rig Kit er et fleksibelt system, som er stift nok til at holde styr på krogen, uden den slår om, men stadig blødt nok til at give tilpas efter under fiskeri. Et super holdbart system, det medfølgende 50 lb spider wire skal trådes gennem det bløde rør. Krogen fikseres i den ønskede position bag fluen, som sikrer bedst mulige krogningsegenskaber. Nemt at skifte krog, hvis det er nødvendigt. Se denne video, hvor Jerry demonstrerer inholdet af Ultra Rig Kit: Ultra Rig Video

Systemet er udviklet til Steelhead, men er helt perfekt til aften og natfiskeri efter havørred, hvor du kan placere krogen langt tilbage, så "nipperi" blir' til fast fisk!

Hvert sæt indeholder: 

• 10 AquaTalon Hooks, #2

• 10 Aqua Flies Shanks

• 5 fod 50 pound Spider Wire

• 2 fod Ultra Tubing

 

Ultra Rig Kits føres i 6 størrelser: Round Eye Kits - 26mm, 33mm, 51mm. Return Eye Kits - 27mm, 43mm, 51mm

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook