Ultra Eyes

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Aqua029
Producent:
Aqua Flies
Pris:

DKK 32,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Ultra Eyes

Ultra Eyes fra AquaFlies er de hotteste "øjne på stilke" vi endnu har set. Øjnene er produceret med mange lag UV maling og godt med glimmer. Et håndlavet produkt af høj høj kvalitet, som virkelig får din flue til at skille sig ud.

Ultra Eyes er oplagt at bruge på fx Jerry French's Ultra Squid eller lignede fluer. Også ideel til mange prawn eller reje-mønstre både til fersk- og saltvand. Kommer med 12 øjne i pakken.

 

Farver: Black (restordre - kommer snart), Chartreuse, Hot Orange, King Fisher Blue, Pink, og Purple. Størrelse: 3.5mm diameter

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 150,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 649,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 1.600,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook