New Twist Hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB003
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 8,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

New Twist Hair fra Sybai findes i hele 27 forskellige varianter. 19 rene eller blandende farver, 3 holografiske farver og 4 fluo-farver. Længde: 35 cm.

New Twist Hair er, som navnet indikerer, et syntetisk hårmateriale, som er meget blødt og let krøllet i struktur. Med de nye farver, der spænder fra naturfarver, over holografiske til de rigtig skrappe fluo-farver, er der noget for enhver smag. New Twist Hair giver lidt extra fylde og volumen i fx en hårvinge, eller endnu bedre mixed ind i et Composite Dubbing Loop, hvor mulighederne er ulendelige. 

Vi anbefaler dette materiale på det kraftigste udfra de suvære egenskaber. Udvælg et antal af dine favoritfarver og brug New Twist Hair i snart sagt alle fluetyper. Meget økonisk i brug, da Sybai som altid har puttet rigtig meget lækkert materiale i poserne. Har du set nogle af de fluer vi ligger op på FB og Instragram, så har du uden tvivl også set New Twist Hair. Vi er helt pjattede med det materiale.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 650,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook