Tiny Muddler Hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
001tmh
Producent:
Future Fly
Pris:

DKK 22,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Tiny Muddler Hair fra Future Fly er meget tynde og fine hjortehår, som gør dem perfekte til at spinne i muddlerhoveder. Hårene er nemme at arbejde med, og du får let et godt resultat. Muddlerhoveder er populære på mange aften/natfluer til især havørred, hvor fluen gerne må lave noget larm i overfladen. Senest har kombinationen af en zonkervinger med et muddlerhoved foran bundet på små tunge rør vist sig meget effektivt til danske laks. Munker-fluerne bundet af Kim Sørensen benytter dette materiale som et uundværligt element. Vi bruger også Tiny Muddler Hair til vores Skaters til steelhead, hvor det er vigtigt at hårene har den højest mulige ensartethed og kvalitet

Vi har fuldt sortiment (8 forskellige farver), så der er mulighed for at give din flue et særligt præg.

Kig under vores fluesektion og lad dig inspirere af Kim Sørensen's fluer, hvoir Tiny Muddler Hair i høj grad indgår i materialevalget.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook