Stu's Stinger Prawns

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
aq010
Producent:
Aqua Flies
Pris:

DKK 65,00
DKK 55,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Stu's Stinger Prawns fra Aqua Flies føres i 3 forskellige varianter.

Ved hjælp af lange hackle-spidser, gummiben og det faktum at fluen er ubelastet, gør Stu's Stinger Prawn til en effektiv flue hvor strømmen er langsom. Stu's Stinger Prawns er bundet på en 35mm Waddington shankog monteret med en rød Gamakatsu Octopus #2 krog. Stor flue = store fisk :-) Versionen i Purple er som skabt til aften/nat-fiskeri efter havørred. Den er stor, fyldig og med en hel masse "liv". Giv den en chance i fx Karup Å - og hold godt fast i kæppen.

Der er tale om en meget kompliseret flue rent bindeteknisk, hvor der virkelige kræves sans for proportioner og materialehåndtering. Alt dette er helt i top på denne fantastiske flue fra Aquaflies. Vi kan ikke engang selv evne at binde en flue på det høje niveau - og det var den helt ærlige melding :-)

 

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 22,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 975,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.250,00DKK 1.650,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook