Stu's Mini-Intruder

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
aqoo2
Producent:
Aqua Flies
Pris:

DKK 40,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Stu's Mini-Intruder Aquaflies findes i hele 10 forskellige varianter - helt sikkert også én eller flere der passer til dit hjemmevand.

Denne lille frækkert af intruder er et god bud på super effektiv flue, der fungerer rigtig godt til laks, havørred og steelhead igennem det meste af sæsonen. Fluen er bundet med lange, bløde og "levende" materialer, som er et gennemgående træk ved fluer af intruder-typen. I den her variant er det de eksklusive Rhea-fjer, som giver svæv og liv på en meget fornem vis. Farvesammensætning og størrelse af fluen gør den til et oplagt førstevalg fra 16. april og frem, når jagten går ind på forårslaks. Tag den også med til Norge og vis laksene noget de ikke ser hver dag. Den har allerede flere DK-laks og havørreder på samvittigheden. 

Stu's Mini Intruders er bindet på 25 mm intruder shanks og er udstyret med et sæt small dumbell eyes i messing. Kommer incl. 1 stk Gamakatsu Octopus krog påmonteret.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook