Struds - 2 fjer i samme farve

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
274
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 18,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Strudsefjer i virkelig top-kvalitet. Sælges med 2 fjer pr. pose. Længde 13-17 cm. Vi fører 13 forskellige farver strudsefjer, så det er bare med at lade fantasien arbejde.

Struds kan anvendes som vingematerialer i en lang række fluer, men især spundet i dubbing-løkke på intrudere kommer materialet virkelig til sin ret. Vi anbefaler denne lidt mindre fjer til langt de fleste fluer, da fjerstålerne er blødere og knap så kraftige end på de store "gedde-strudsefjer" du ellers ser i butikekrne. Spidsen af strudsefjerene har en tynd stamme, således, at den fint kan tørnes som hackel. Struds tilfører bevægelse og liv til din flue, og bundet korrekt, er struds ganske holdbart. Prøv fx at mixe lidt struds ind i en traditionel hårvinge - det giver flot kontrast i vandet.

Vi kan på det varmeste anbefale, at du "genopdager" struds som en fast bestanddel i mange fluetyper til langsomme vandløb.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook