Struds - 2 fjer i samme farve

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
274
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 17,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
3 eller mere DKK 15,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Strudsefjer i virkelig top-kvalitet. Sælges med 2 fjer pr. pose. Længde 13-17 cm. Vi fører 16 forskellige farver strudsefjer, så det er bare med at lade fantasien arbejde.

Struds kan anvendes som vingematerialer i en lang række fluer, men især spundet i dubbing-løkke på intrudere kommer materialet virkelig til sin ret. Vi anbefaler denne lidt mindre fjer til langt de fleste fluer, da fjerstålerne er blødere og knap så kraftige end på de store "gedde-strudsefjer" du ellers ser i butikekrne. Spidsen af strudsefjerene har en tynd stamme, således, at den fint kan tørnes som hackel. Struds tilfører bevægelse og liv til din flue, og bundet korrekt, er struds ganske holdbart. Prøv fx at mixe lidt struds ind i en traditionel hårvinge - det giver flot kontrast i vandet.

Vi kan på det varmeste anbefale, at du "genopdager" struds som en fast bestanddel i mange fluetyper til langsomme vandløb.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 699,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.700,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 65,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook