Streamflash Hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB0072
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 25,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Streamflash Hair fra Sybai. 

Et let kruset og blødt syntetisk hårmateriale med mange anvendelsesmuligheder både til saltvands- og ferskvandsfluer. Giver godt med fylde og volumen uden at tilføre vægt af betydning. Meget lig marabou når det bliver vådt, men meget mere holdbart i brug. Vi ser et rigtig stort potentiale i Streamflash Hair til bl.a. intruders med Composite Loop teknikken. Længde: 320 mm så velegnet også til store langvingede fluer. Helt utrolig meget i poserne, hvilket jo udover den sublime kvalitet er et kendetegn fra vores venner hos Sybai.

Streamflash Hair føres i 9 forskellige farver til en start. hvor der er er flere UV og flouro-varianter i blandt. Slår materialet hos kunderne an - som vi regner med - så kommer der flere farver snarest

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook