Standard - Plan D Fly Box

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
PlanD003
Producent:
Plan D Fishing
Pris:

DKK 245,00
DKK 75,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Plan D's Standard Flueboks er en gedigen udgave af et efterhånden klassisk design, hvor fluer bundet på enkelt- eller dobbeltkrog placeres i skum med dertil indrettede slidser. Boksene er udført i kraftigt og holdbart materiale, som tåler nogle tæsk. Præcist på dette punkt adsliller Plan D's Standard boks sig fra rigtig mange andre fluebokse. Det er paskram det her - og det ses og mærkes første gang du får en Plan D boks i hånden. Boksene er naturligvis med vandtæt lukkemekaniske.

Plan D's Standard flueboks kommer i 4 forskellige modeller:

  • Pocket - som er den mindste model, der har skum i den ene side og låg i klart plast i den anden. Perfekt til de korte ture, hvor du kun lige skal have de vigtigste fluer med (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pocket Max - med skum i begge sider. Til dig der gerne vil have et godt udvalg af fluer på turen, men stadig i en boks, der nemt kan være i jakken/vesten (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pack - skum i den ene side og låg i klart plast i den anden side. Pack kan indeholde mange fluer og du har altid overblik igennem det klare låg. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders.(24,2 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pack Max - med skum i begge sider. Til dig der bare ikke kan få nok fluer med på tur :-) Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 4,1 cm).

Fluebokse fra Plan D Flyfishing er designet og udviklet i USA af Dylan Stanley. Boksene er alle produceret i  højkvalitets komponenter, og med vandtæt lukkemekanisme i låget. De er ekstremt holdbare, i et lækkert design og som skabt til at præsentere dine fluer flot, samtidigt med at der passes godt på dem under selv de skrappeste forhold. Plan D bokse findes i 3 forskellige designs til almindelige krogfluer, rørfluer og intruders/articulated fluer. Hver type findes igen i 4 forskellige størrelser, så alle behov for opbevaring af fluer er dækket ind.

Skagitanglers.com er eneforhandler og har distributørrettigheder i Norden af de nye nydesignede Plan D bokse.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 90,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 165,00

incl. moms.

Bælter - 3 modeller

Bælter - 3 modeller

DKK 120,00DKK 25,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri med skagitgrej. Vi forhandler primært vores egne Nordic Skagit Heads og relaterede produkter. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook