Standard - Plan D Fly Box

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
PlanD003
Producent:
Plan D Fishing
Pris:

DKK 245,00
DKK 75,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Plan D's Standard Flueboks er en gedigen udgave af et efterhånden klassisk design, hvor fluer bundet på enkelt- eller dobbeltkrog placeres i skum med dertil indrettede slidser. Boksene er udført i kraftigt og holdbart materiale, som tåler nogle tæsk. Præcist på dette punkt adsliller Plan D's Standard boks sig fra rigtig mange andre fluebokse. Det er paskram det her - og det ses og mærkes første gang du får en Plan D boks i hånden. Boksene er naturligvis med vandtæt lukkemekaniske.

Plan D's Standard flueboks kommer i 4 forskellige modeller:

  • Pocket - som er den mindste model, der har skum i den ene side og låg i klart plast i den anden. Perfekt til de korte ture, hvor du kun lige skal have de vigtigste fluer med (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pocket Max - med skum i begge sider. Til dig der gerne vil have et godt udvalg af fluer på turen, men stadig i en boks, der nemt kan være i jakken/vesten (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pack - skum i den ene side og låg i klart plast i den anden side. Pack kan indeholde mange fluer og du har altid overblik igennem det klare låg. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders.(24,2 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pack Max - med skum i begge sider. Til dig der bare ikke kan få nok fluer med på tur :-) Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 4,1 cm).

Fluebokse fra Plan D Flyfishing er designet og udviklet i USA af Dylan Stanley. Boksene er alle produceret i  højkvalitets komponenter, og med vandtæt lukkemekanisme i låget. De er ekstremt holdbare, i et lækkert design og som skabt til at præsentere dine fluer flot, samtidigt med at der passes godt på dem under selv de skrappeste forhold. Plan D bokse findes i 3 forskellige designs til almindelige krogfluer, rørfluer og intruders/articulated fluer. Hver type findes igen i 4 forskellige størrelser, så alle behov for opbevaring af fluer er dækket ind.

Skagitanglers.com er eneforhandler og har distributørrettigheder i Norden af de nye nydesignede Plan D bokse.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 650,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook