SpeyCo Klassiske Fluehjul

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
speyco001
Producent:
SpeyCo Fly Reels
Pris:

DKK 0,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skagitanglers.com har indledt et samarbejde med SpeyCo, der er en af de førende amerikanske producenter af "klassiske" click & pawl fluehjul af højeste kvalitet. Nu er der endelig mulighed for skandinaviske kunder at få skræddersyet et kvalitetshjul efter dine egen ønsker og behov. Vi laver i første omgang en kort "pre-order" kampagne, hvor du ved forudbestilling kan få fat i et hjul til særlig god intro-pris. Hjulene leveres primo november, da hvert hjul først bygges på bestilling, når specifikationer og kundens ønsker er kendte. Senere på året får vi leveret en række modeller til lager, men disse vil ikke blive solgt til samme lave priser som kan tilbyde lige nu som "pre-order". Spar 15-20% og bestil nu!
 
SpeyCo hjul leveres i hele 8 forskellige størrelser i følgende standardfarver: Black, Silver, Brass og Titanium, der kan kombineres efter kundes valg. Standard er med Snake Roll håndtag. Desuden er der mulighed for at få Fish Skin Design og specielle costum farver, men disse ligger udenfor denne pre-order kampagnen.
 
Bestilling sker via mail til info@skagitanglers.com og skal følges af forudbetaling for at være bindende.
 
Modeller/pre-order priser:
2'3/4'' Trout = 3100 DKK, 3'' Single Spey = 3600 DKK, 3'1/4'' Micro Spey = 3750 DKK, 3'1/2'' Spey Trout = 3950 DKK, 3'3/4'' Switch = 4150, 4'' Skandi el. Skagit = 4550 DKK. 4'' Symmetry Spey = 4750 DKK
 
Se mere på www.thespeycompany.blogspot.com eller skriv til os for yderligere oplysninger og hvilke særlige features du ønsker på dit hjul.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 1.095,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook