Soft River Tube

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
PF004
Producent:
Propellerfly
Pris:

DKK 15,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Soft River Tube fra tyske Propellerfly er virkelig lækre plastrør til binding af alle slags rørfluer. Flot udførsel i høj kvalitet. Fås i 4 størrelser og lidt forskellige farver. Alt hvad man har brug for. Soft River Tubes har været på markedet et stykke tid, og er blevet meget et populært system til rørfluerne. Rørene leveres med 5 stk 20 cm stykker i hver pakke. Findes i fire dimensioner, der kan kombineres på følgende måder:

No. 1 passer ind i no. 3 og No. 0 passer ind i no. 2

 

Rør No 1 har dimensioner, så de passer til stort set alle kugler, discs og coneheads på markedet. Vi bruger også No 1 til de små sommerfluer.

 

Ydermålene på rørene:

No 0 - 1,3 mm

No 1 - 1,8 mm

No 2 - 2,2 mm

No 3 - 2,8 mm

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook