Sociale medier / Facebook, Twitter, Instagram og blog

Skagitanglers.com forsøger at følge med tiden, og vi er glade for at kommunikere omkring de ting vi foretager os med relation til shoppen. Vi er derfor rimelig aktive på de sociale medier Facebook, Twiiter, Instagram og seneste også med vores egen blog. Her er links til vores forskellige profiler på de sociale platforme:

Facebook https://www.facebook.com/Skagitanglerscom-167154670158962/ - her opdaterer vi flere gange om ugen med nyheder, tips, fluemønstre mm.

Twitter https://twitter.com/skagitanglers - små korte pip med relevans for skagitanglers "around the world".

Instagram https://www.instagram.com/skagitanglers/ - fotoopdatering af nye produkter, og ikke mindst fluer og fangster. Brug gerne vores hashtag #skagitanglers i dine egne opslag, hvor det er relevant.

Blog http://skagitanglers.blogspot.dk - her skriver vi gerne lidt længere artikler og nyheder med fokus på nye materialer, nye fluer, fisketeknikker og sikkert også lidt aktuelt nyt fra fiskevandene vi bevæger os rundt ved. Bloggen er primært på engelsk, da vi får større og større interesse fra fluefiskere rundt omkring i den store verden.

Vimeo https://vimeo.com/user26608644 - her ligger vi små videoer op af aktuelle produkter, fluemønstre og andet - måske en gang i mellem et lille klip fra åen

Er du nysgerrig så kig ind på nogle af de mange muligheder - vi er meget modtagelig overfor idéer til nye emner, ris og ros - og alt derimellem.

 

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook