SLF Blend Dubbing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB011
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 20,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SLF Blend Dubbing - en klassiker - som i første omgang kommer i 12 spændende farvevarianter.

SLF Blend Dub er kendt af de fleste som en meget delikat blanding af SLF og flash fibre, der er voldsom populær and bruges overalt pga. dets helt unikke "gennemsigtige" skruktur og nærmest levende glød.

De mange faver gør, at SLF Blend Dub kan bruges i snart sagt ethvert mønster, hvor dubbing indgår. Vi har observeret, at SLF Blend Dub er meget "sticky" og derfor hæfter rigtig godt på bindetråden - en ikke uvæsentlig detalje, der gør livet lettere når man som os binder mange fluer med Composite Dubbing Loops.

Se evt. denne lille video, der præsenterer produktet https://www.youtube.com/watch?v=ZyFDCs_q4h0

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 22,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 975,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.250,00DKK 1.650,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook