Skagitanglers Rygsæk 35 L vandtæt rolltop

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
out008
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 599,00
DKK 450,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skagitanglers Vandtæt Rygsæk, 35 L

Vi har fået produceret en helt vild lækker vandtæt rygsæk i "rolltop" model, som uden sammligning er det mest praktiske design til vandtætte rygsække. Praktisk forlomme gør du nemt kan komme til de vigtige småting.

Vi har prøvet mange forskellige modeller og producenter inden valget faldt netop på denne variant. Super lækker kvalitet, som vi er stolte af, at sætte vores navn på. Tasken er naturligvis praktisk at have med på fisketuren, men egner sig også fint til en tur i skoven, ved stranden, i båden eller blot som rejsetaske til almindeligt daglig brug. Producenten som vi samarbejder med leverer tasker af meget høj kvalitet, også til nogle af de brands, som koster væsentligt mere end denne flotte taske vandtætte fra Skagitanglers. God kvalitet, der ikke koster en formue.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 150,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 649,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 1.500,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook