Skagit Shanks - Black Nickle

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA125
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 70,00
DKK 60,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Skagit Shanks - Black Nickle - fås i 30 og 40 mm total længde, som er anvendelig til en meget bred vifte af intruderfluer.

Vores Skagit Shank - Black Nickle - eller bare "Black Shanks" har et åbent øje i bagende og fint formet up-eye i forenden. Let, elegant og meget klassisk konstruktion med mange anvendelsesmuligheder - naturligvis oplagt til intruders, speytruders, Hohbo Spey o.l. Hver pakke indeholder hele 20 stk. kvalitetsshanks i den valgte størrelse.


Vi introducerer nu endnu en ny variant over temaet Intruder Shanks, som et fint alternativ til de mange andre muligheder, der allerede findes her i shoppen. Størrelsen varierer lidt fra de andre shanks og denne version har et mere traditionelt design i Black Nickel og med "up-eye", som giver dine intruders et mere "classic" look, som passer godt til fx fluer som Hoh Bo Speys og en lang række andre intruder-mønstre. En sikker favorit :-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook