Skagit Shanks - Stainless Steel

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA123
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 55,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Skagit Shanks - Stainless Steel - i 3 størrelser (20, 35 og 55 mm total længde).

Produceret i rustfrit stål med åbent øje i bagende og lige øje i forenden. Let og elegant konstruktion med mange anvendelsesmuligheder - naturligvis oplagt til intruders, speytruders, Hohbo Spey o.l. Hver pakke indeholder hele 20 stk. shanks i den valgte størrelse.

Vi introducerer SA Skagit Shanks, som et fint alternativ til de mange andre muligheder, der allerede findes her i shoppen. Vores Skagit Shank har et mere let design som tiltaler mange fluebindere og giver derfor dine intruders et lidt mere "slim" look, som passer godt til fx fluer som Hoh Bo Speys og en lang række andre intruder-mønstre.

Du kan naturligvis binde fluerne på helt almindelig vis, men der er også mulighed for at koble 2 shanks sammen, som fx Dennis Flynder Rasmussen gør med succes (se foto), så du får en led-delt flue med maksimal indbygget bevægelighed. Der er masser af kombinationsmuligheder i det koncept og vi glæder os rigtig til at udforske temaet "led-delte fluer" meget mere i fremtiden. Hvad med en "kopi" af en rapala-wobler, eller en stor sort krabat som Dennis’ “River Eel“ til sommerens natteroderi efter havørred.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 150,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 649,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 1.600,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook