Salmon & Steelhead - enkeltkrog.

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
salmon001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 43,00
DKK 28,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Laksekrog model "Salmon & Steelhead - heavy wire" i black nickle finish. Sælges i poser á 15 stk. pr. pose.

En klassisk udformet laksekrog i top-lækker finish, der holder hvad den lover. Solid krog i "heavy wire" fordi vi simpelthen ikke gider udrettede kroge og gerne vil have lidt vægt på fluen når vi fisker med enkeltkrog. Føres i første omgang i størrelserne #2/0, 4, 6 og 8 som spænder over langt det meste praktiske fluefiskeri.

Den store #2/0-krog fungerer perfekt til fiskeri efter forårs og efterårslaks i DK og de mindre størrelser er naturligvis kanon til sommerfiskeriet. I 2016 er det et krav at fiske med enkeltkrog i fx. Skjernå så er det jo oplagt at binde nogle af de gamle travere på enkeltkrog.


Krogen er produceret på en kendt fabrik i Japan, der leverer til nogle af de største brands. Vi sælger dem meget billigt som "no-nam" kroge, da det ikke er navnet eller indpakningen, der fanger fisk - men alene krogen!

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 699,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.700,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 65,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook