Salmon & Steelhead - enkeltkrog.

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
salmon001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 43,00
DKK 30,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Laksekrog model "Salmon & Steelhead - heavy wire" i black nickle finish. Sælges i poser á 15 stk. pr. pose.

En klassisk udformet laksekrog i top-lækker finish, der holder hvad den lover. Solid krog i "heavy wire" fordi vi simpelthen ikke gider udrettede kroge og gerne vil have lidt vægt på fluen når vi fisker med enkeltkrog. Føres i første omgang i størrelserne #2/0, 4, 6 og 8 som spænder over langt det meste praktiske fluefiskeri.

Den store #2/0-krog fungerer perfekt til fiskeri efter forårs og efterårslaks i DK og de mindre størrelser er naturligvis kanon til sommerfiskeriet. I 2016 er det et krav at fiske med enkeltkrog i fx. Skjernå så er det jo oplagt at binde nogle af de gamle travere på enkeltkrog.


Krogen er produceret på en kendt fabrik i Japan, der leverer til nogle af de største brands. Vi sælger dem meget billigt som "no-nam" kroge, da det ikke er navnet eller indpakningen, der fanger fisk - men alene krogen!

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook