Salmo Supreme Dubbing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB026
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 17,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Salmo Supreme Dubbing​

Salmo Supreme Dubbing​ fra Sybai er en ny og forbedret udgave af den velkendte og meget populære dubbing, der er produceret af et mix af Angel Hair, fine flash fiber og trilobal fibre. Resultatet er absolut en af de bedste dubbing-materialer vi til dato har haft i hænderne. Vi fører ikke mindre en 33 forskellige farver - yep 33 - så der er virkelig mulighed for at slippe kreativiteten løs. Farverne varierer fra rene "klassiske" farver, over en række hidsige fluoro-farver og diverse spændende blandede nye spændende varianter.

Salmo Supreme Dubbing​ er, som navnet mere end antyder, særligt velegende til laksefluer, men finder også anvendelse i alle mulige andre fluetyper. Længden på fiberne varierer helt op til 70 mm. og er helt kanon i Composite Loop-fluerne, men naturligvis også brugt på helt traditionel vis.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook