SA Tear Drop Tubes

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
8964
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 32,50
DKK 20,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Tear Drop Tubes er udført i messing og vi fører 3 gængs størrelser med en indvendig diameter på 1,95 mm. Sælges i poser med 12 stk. pr. pose.

SA Teardrop tubes bygger videre på fordelene ved fluer bundet på kort tunge rør. SA Teardrop tubes er lavet i messing og fås i 3 størrelser (12, 15 og 19 mm) med en indvendig diameter på 1,95 mm. Vores inderrør i plast passer perfekt til tear drop tubes.

SA Teardrop tubes er en "opgradering" af de populære US-tubes, hvor der er fræset riller som sikre bedre hold på materialer og krogstyr. Desuden giver dråbeformen et særligt løft til lette vinge-materialer og hackler af fx marabou, raccoon, struds o.l. Bemærk: Leveres komplet med nok inderrør til 12 fluer. Prøv fx. at binde din egen version af den populære Munkeren på disse rør.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 80,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook