SA Single Stage Intruder - Black & Red

Lagerstatus:
Ikke på lager
Varenummer:
3968
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 60,00

incl. moms.

Køb

Beskrivelse

Skagitanglers "fordanskning" af den efterhånden klassiske intruder i sort/rød. Vi har skruet lidt ned for flere elementer, justeret farverne ind til vores egne favorit-farver og resultatet er en all-round flue, der fungere super til havørred og ikke mindst laks i de lidt langsomme danske vandløb. Farvekombinatione sort/rød er eviggyldig og kan finde anvendelse i snart sagt alle situationer.

Fluen, som har givet havørred både aften og nat, samt efterhånden laks både først og sidst på sæsonen. Sælges uden stinger-krog. Uden sammenligning vores bedstsælgende og sjovt nok bedst-fangende flue :-) Laksene især i Storåen har en forkærlighed for denne meget bevægelige flue. Se foto for dokumentation.

Materialeliste (med links):

Cut-shank (Aberdeen # 1) og loop af SA Intruder Wire.
Krop: SA Braid Tinsel i rød/guld.
Hackel: Rød ræv i dubbing loop og sort marabou.
Vinge: Sort struds og sølv + rød flash
Topping: 6-8 stråler fra amherst fasan (natur)
Front-hackel: Rød perlehøne
Øjne: SA Dumbell øjne i sort (5 mm)

Anmeldelser (1)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook