TILBUD - SA Intruder wire sortiment, 5 stykker (0,45 mm)

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
7456
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 88,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Intruder wire sortiment. Køb 4 stykker wire á 2,5 m. og få det 5. stykke gratis. Så har du nok til rigtig rigtig mange intruders i alskens farver.

Vi bruger 0,45 mm wire til medium til store intruder fluer, hvor vi gerne vi fiske med en intruder krog i fx #1/0 - 4. Angives der ikke andet, vil sortimentet blive leveret med et stykke i hver farve efter vores valg. Vi bruger konsekvent denne wire, som er uhørt stærk, til alle vores fluer bundet på cut-shank. Ingen intruder er komplet uden et matchende loop med SA Intruder-wire.

     

Laks og Intruder-fluer er én side af samme sag - her nogle eksempler...

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook