SA Intruder Wire - 0,38 mm

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
7456
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 22,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Intruder wire, er Skagitanglers "signature product" som vi virkelig sælger meget af og har gjort i årevis. Vi fører hele 10 forskellige farver i den populære 0,38 mm wire, som passer til de fleste fluer, med undtagelse af de helt store jern. Intruder Wire sælges i pakker med 2,5 meter wire, som er nok til mindst 40-45 fluer.

Vi bruger konsekvent denne wire, som er uhørt stærk, til alle vores fluer bundet på Intruder Shank. Ingen intruder er komplet uden et matchende loop med SA Intruder-wire. Intruder-bølgen har for alvor fået fat i nordiske fluefiskere efter de seneste år, at have vist sig utrolig velegnet til vores fiskeri.

      

Laks og Intruder-fluer er én side af samme sag - her nogle eksempler...

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook