SA Hoh Bo Spey - Yellow & Orange

Lagerstatus:
Ikke på lager
Varenummer:
3965
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 65,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Hoh Bo Spey - Yellow & Orange. Et sikkert hit til laks og havørred både forår og efterår. Sælges uden stinger-krog.

En Skagitangler-version af et velkendt steelhead mønster fra USA. Navnet "Hoh Bo" er dannet af navnene på to af de floder Hoh River og Bogachiel River, som vi selv fisker i på Olympic Peninsula.

Denne gul/orange version er holdt i de for laks og havøøred så "farlige" farver som muligt. Vi har igennem årene haft rigtig mange gode oplevelser med denne flue - og den er et oplagt valg i situationer med let til kraftigt farvet vand. Et must i enhver flueæske. SA Hoh Bo Spey er en flue, der er komponeret med maksimal liv for øje. Ser lidt "vild" ud i tør tilstand, men i vandet har den en mere afdæmpet effekt.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 975,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.250,00DKK 1.900,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook