SA Crystal Flash

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
5867
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 19,00
DKK 16,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Crystal Flash er et syntetisk flash-materiale, som indgår i en lang række af vores fluemønstre - gerne i kombination med andre typer flash, så der opnås en helt særlig sammensat effekt. Den let-krølllede struktur gør, at materialet medvirker til øget volumen udover at tilføre den eftertragtede flash-virkning.

Vi fører ikke mindre en 26 forskellige farvevarianter af Crystal Flash, herunder den nye "Glow-In-Dark" selvlysende flourecerende flash til dine natfluer (nederst i valgmuligheder). Kvaliteten er helt i top i vores SA Crystal Flash og bundterne er store med ca.150 flashstrå pr. bundt. Der burde være mulighed for at finde netop dine flash-favoritter.

     

Om Crystal Flash er noget vi bruger i fluer til DK-laks? Joh - det hænder da ;-)    Tobbe Hedin fra sverige leger med "Glow-In-Dark" flash.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Brass Beads 5 mm

Brass Beads 5 mm

DKK 30,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook