RIO Slickshooter skydeline

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO065
Producent:
RIO
Pris:

DKK 199,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

RIO SlickShooter

Skydeline med super hård og glat overfladefinish.

RIO's Slickshooter skydeline er kendt og elsket af mange, som en virkelige langkastende skydeline, der er behagelig at arbejde pga. den ovale form, der ligger godt i hånden.

Linen har minimal hukommelse, blot man strækker den en gang i mellem (fast fisk og/eller bundhug er effekive i den sammenhæng...) 

Slickshooter har en meget lav friktionsmodstand i stangøjerne og giver derfor rigtig lange kast, hvilket vi endnu ikke har modtaget klager over. Vi fører Slickshooter i 4 forskellige varianter (25, 35, 44 and 50 lb) med 110/115 ft på hver spole. Det er mere end rigeligt.

Vi har været "rundt om blokken" mere end én gang mht. udvalget af monofile skydeliner. Der er flere gode på markedet, rigtig mange halv-dårlige og kun et par virkelig gode. Den bedste syntes vi så ubetinget RIO laver, så vores førstevalg af monofil skydeline er RIO Slickshooter. Til én-hånds og mindre switchstænger anbefaler vi 25-35 lb. Til de lidt kraftigere strænger fra #7 og opefter kan du med fordel vælge 44 eller 50 lb af alt efter efter fiskevand og kastestil. Har du aldrig fisket med monofil skydeline før, så undgå 25 lb i første omgang, da den kan være lidt svær at styre for de utrænede fingre. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook