RIO Skagit Max Short

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO026
Producent:
RIO
Pris:

DKK 549,00
DKK 499,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skagit Max Short

Vi anbefale den nye RIO Max Short til fiskeri i mindre til middelstore vandløb. Linen er super til tohåndsfiskeriet i danske og skandinaviske vande, og har fået en stor fanskare. Ønsker du power til at vende tunge T-tips og/eller store fluer uden du mister linekontrol, så er Max Short linen den helt rette.

  • Max Short føres i intervallet 200-625 gr. - altså stort set alt tænkeligt praktisk fiskeri kan dækkes med en Max Short-line. Linerne i 200-250 gr. er 5,1 m og linerne i intervallet 275-650 gr. er alle 6,1 m. Længde/vægtfordelingen gør disse skagit-liner utrolig nemme at håndtere for kastere på alle niveauer. Linerne passer perfekt til korte to-håndsstænger, switch-stænger og lidt kraftigere én-håndsstænger. 
  • Max Short lader stangen nemt og hurtigt, hvilket er en stor fordel i situationer med svære og trange fiskepladser. Linen kaster derfor nemt store fluer og tunge sink-tips, hvis der er behov for det - også i strid modvind - men er også velegnet til situationer, hvor du vil fiske både let- og mellemtungt.
  • Max Short er bygget på RIO’s nye ConnectCore, der i praksis næsten er "stum", hvilket giver super kontrol og god føling under kast og affiskning. En klart mærkbar forskel i forhold til de "gamle" liner bygget på monofil-kerne.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Brass Beads 5 mm

Brass Beads 5 mm

DKK 30,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook