RIO Skagit Flight Skydehoved

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO003
Producent:
RIO
Pris:

DKK 499,00
DKK 280,25

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skagit Flight fra RIO er den "klassisk" flydende skagit-line, som er designet til skagitkast med switch og især tohåndsstænger. Vi har lige nu sat prisen voldsomt ned på Flight-linen, da vi meget gerne vil friste nye potentielle skagitanglers over evne :-)

Skagit Flight har en kort og kraftigt bagtapering, der kan vende selv tunge fluer og lange/tunge T-tips hvis der er nødvendigt, men fisker også fint og effektivt med lettere spidser/tips af forskellig slags og tilhørende mindre fluer. En meget alsidig line. RIO Skagit Flight varierer i længde fra 6,7 m (350 gr.) op til 9,45 m (750 gr) og er dermed nogle af de lidt længere skagitliner på markedet, hvilket tiltaler mange fluefiskere, der er "opvokset" med scandi-skydehoveder.

I kombination med den rette T-tip, har du et meget effektivt våben i jagten på laks og havørred både herhjemme og når turen går mod nord eller vest på. RIO Flight-linen fisker også rigtig godt med et stort udvalg af polytips, multi-tips, monofil-forfang ellers hvad du måtte have liggende. RIO Flight-linen dækker langt de fleste behov hen over sæsonen. Det er et meget nemtkastende skydehoved, som er god at begynde med, hvis man gerne vil stifte bekendtskab med skagit-stilen.

Vi fører RIO Flight i hele 12 modeller fra 350 - 750 grains, så der burde være en line, der passer til dine stænger og dit fiskebehov. Prisen er uhørt lav nu, så slå til så længe lager haves. 

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook