RIO Skagit Flight

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO003
Producent:
RIO
Pris:

DKK 499,00
DKK 249,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skagit Flight fra RIO er den "klassiske" flydende skagit-line, som er designet til skagitkast med switch og især tohåndsstænger. Vi har sat prisen ned på Fligh, da vi meget gerne vil friste nye potentielle skagitanglers over evne :-)

Skagit Flight har en kort og kraftigt bagtapering, der kan vende selv tunge fluer og lange/tunge T-tips hvis der er nødvendigt, men fisker også fint og effektivt med lettere spidser/tips af forskellig slags og tilhørende mindre fluer. En meget alsidig line. RIO Skagit Flight varierer i længde fra 6,7 m (350 gr.) op til 9,45 m (750 gr.).

I kombination med den rette T-tip, har du et meget effektivt våben i jagten på laks og havørred både herhjemme og når turen går mod nord eller vest på. RIO Flight-linen fisker også rigtig godt med et stort udvalg af polytips, multi-tips, monofil-forfang ellers hvad du måtte have liggende. RIO Flight-linen dækker langt de fleste behov hen over sæsonen. Det er et meget nemtkastende skydehoved, som er god at begynde med, hvis man gerne vil stifte bekendtskab med skagit-stilen.

Vi fører RIO Flight i hele 12 modeller fra 350 - 750 grains, så der burde være en line, der passer til dine stænger og dit fiskebehov. Prisen er uhørt lav nu, så slå til så længe lager haves. 

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 125,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook