RIO PowerFlex Max shooting line

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO 085
Producent:
RIO
Pris:

DKK 499,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

RIO'S POWERFLEX MAX SHOOTING LINE

Kommer i 4 varianter: 0,60mm/25lb , 0,76 mm/25lb , 0,89mm/30lb og 1,00mm/35lb

En skydeline med hård coated overflade for lange og problemfrie kast. Lang holdbarhed! Bygget på Powerflex kernen som gør, at linen ikke krøller. Monteret med stores loops, så du hurtigt kan rigge af og på.

RIO'S POWERFLEX MAX SHOOTING LINE er en super god skydeline til både Skagit og Scandi kastestilen. Linen er produceret med en virkelig hård ydre coating og med en medium-stiv Powerflex kerne, som giver lange kast. Linen har en meget forbedret levetid i forhold til tidligere coated skydeliner. Flyder højt på vandet, så du nemt og hurtigt er klar til næste kast. Kan klart anbefales til fiskere som ikke er "venner" med monofil-skydeline.

 

 

  • Ultra-low stretch ConnectCore skydeline, der giver en direkte kontakt med fluen og en føling som aldrig før
  • Fortykket håndterings stykke bagerst, som giver meget bedre synlighed og ikke mindst forlænget holdbarhed.
  • Krøller ikke under kastet - hvilket er hørt før, men denne gang holder det faktisk 100% 

RIO’s ConnectCore shooting line er uden tvivl dem bedste coatede shooting line på markedet. Linen er særlig velegnet til os skagitanglers, og med rigtig mange fordele i forhold til tidligere coatede runnlinglines, vi har prøvet. Linen er bygget på den nye generation ultra-low stretch kerne, som gør at linen i praksis er helt "stum" og uden den normale "elastik-fornemmelse". Du har super kontakt med din flue gennem hele svinget fra linen lander på vandet, til fluen hænger "on the dangle". Du mærker små bevægelser og "nap", som du aldrig før har kunnet registere. Vi syntes, at den lidt tykkere "handling section" bagerst på linen er helt genial. Det er nemt at holde om linen i kastet - også når det er koldt. Handling-stykket øger væentlig levetiden for line, hvilket vi er glade for, da det jo ikke er en billig line, som derfor selvfølgelig også skal den holde længe. Farveskiftet mellem handlingog shooting sektionerne sikrer, at du ved hvornår du skal stoppe indtagning og gøre klar til næste kast. Begge ender er udstyret med store (20 cm) løkker som gør montering til en leg. RIO's nyeste teknik til overfladebehandling kaldet "XS Technology" gør, at linen flyder dejlig højt på vandet og ikke mindst kaster laaaaaangt. Vil du have det bedste af det bedste, ja såer der ingen vej udenom ConnectCore runningline.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 150,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 649,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 1.600,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook