RIO MOW tips

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO005
Producent:
RIO
Pris:

DKK 249,00
DKK 70,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

OBS: Dette tilbud gælder den "gamle" version af RIO's MOW tip med monofil kerne. Der er udsolgt i de fleste varianter, så kig efter den nye InTouch-version med flettet kerne.

MOW-tips er RIO's geniale tip/forfang til især skagitliner, men de fungerer også rigtig fint på andre typer flueliner. Vi fører hele 27 forskellige densiteter og længder - så ALT er dækket fra fiskeri helt nær overfladen til bundskraberiet.


De fleste MOW-tips har en fast længde på 10' og kommer i Light (T8), Medium (T11), Heavy (T14) og Extra-Heavy (T17) varianter, hvor den bagerste del af tippen er flydende og den forrest del synker med den angivne densitet. Dette princip sikrer en fin ubrudt overgang fra selve skagit-linen, via MOW-tippen og helt ud til fluen.

Vi anbefaler, at du prøver MOW-tips til Nordic Skagit Head eller til de kort skagitliner fra RIO. De passer helt perfekt til hinanden :-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 50,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook