Rio InTouch Replacement Tip

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Rio083
Producent:
RIO
Pris:

DKK 299,00
DKK 249,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Rio InTouch Replacement Tip findes i 10' og 15' med forskellige densiteter fra flydende til Synke 8 til brug sammen med scandi- og skagit-liner.

Vi har hjemtaget den seneste version af Rio's Replacement tips, der især finder anvendelse i situationer, hvor dine normale T-tips/MOW-tips er for tunge og/eller du vil have en særlig delikat presentation. Disse tips er på kort tid blevet meget populære og fisker rigtig fint til meget sommerfiskeri med små fluer, eller hvor du gerne vil fiske overfladenært eller med begrænset synkehastihed. Kan varmt anbefales sammen med de lette varianter af vores Nordic Skagit Heads, men også til alle mulige andre liner herunder Scandi-liner. For dig som har haft lidt forbehold for at fiske med Skagit-grej og T-line, så kan Replacement Tips være det helt rette valg. Fisket på en Skagit-line, men med underhåndskast har du et meget effektivt våben på trange pladser, som du ellers ikke rigtig kan fiske med en "lang" Scandi-line.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 50,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook