RIO InTouch MOW tips

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO0051
Producent:
RIO
Pris:

DKK 249,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

InTouch MOW-tips er den nyeste version af RIO's geniale tip/forfang til især skagitliner, men de fungerer også rigtig fint på andre typer flueliner. Den nye model "InTouch" er bygget over en flettet kerne, som giver maksimal føling med fluen under fiskeri.

Vi fører et stort udvalg af varianter, så ALT er dækket fra fiskeri helt nær overfladen til bundskraberiet. InTouch MOW-tips kommer i Light (T8), Medium (T11), Heavy (T14) og Extra-Heavy (T17) densiteter. Med så mange varianter kan det være lidt svært at bevare overblikket, så kontakt os gerne med spørgsmål om hvilke tips, der er velegnet til dit fiskeri (info@skagitanglers.com)

Vi anbefaler meget, at du overvejer 10' MOW-tips til vores egne Nordic Skagit Heads og de korte skagitliner fra RIO - match made in skagit heaven.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook