RIO InTouch iMOW tips

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO009
Producent:
RIO
Pris:

DKK 249,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

RIO InTouch iMOW tips er den opdaterede og forbedrede version af RIO's geniale forfang/tips til især skagitliner, men de fungerer også rigtig fint på andre typer flueliner og skydehoveder. Vi fører 12 forskellige varianter af InTouch iMOW tips i de mest anvendte densiteter og længder.

InTouch iMOW-tips har en fast totallængde på 10' og kommer i Intermediale (I),  Light (T8), Medium (T11) og Heavy (T14) varianter, hvor den bagerste del af tippen er intermediate og den forreste del synker med den angivne densitet. Dette princip sikrer en fin ubrudt overgang fra selve skagit-linen, via InTouch iMOW-tippen og helt ud til fluen. Med InTouch iMOW monteret fisker du lidt dybere og fluen svinger en anelse langsommere end med den tilsvarende MOW-tip.

Med så mange varianter er det ikke helt nemt at holde overblikket, så har du spørgsmål til hvilke tips, der er velegnet til dit fiskeri og grej, så kontakt os på info@skagitanglers.com Vi anbefaler, at du overvejer 10' InTouch iMOW-tips til de forskellige korte skagitliner fra RIO og vores egne Nordic Skagit Heads - de passer perfekt til hinanden!

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook