RIO InTouch iMOW tips

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO009
Producent:
RIO
Pris:

DKK 249,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

RIO InTouch iMOW tips er den opdaterede og forbedrede version af RIO's geniale forfang/tips til især skagitliner, men de fungerer også rigtig fint på andre typer flueliner og skydehoveder. Vi fører 12 forskellige varianter af InTouch iMOW tips i de mest anvendte densiteter og længder.

InTouch iMOW-tips har en fast totallængde på 10' og kommer i Intermediale (I),  Light (T8), Medium (T11) og Heavy (T14) varianter, hvor den bagerste del af tippen er intermediate og den forreste del synker med den angivne densitet. Dette princip sikrer en fin ubrudt overgang fra selve skagit-linen, via InTouch iMOW-tippen og helt ud til fluen. Med InTouch iMOW monteret fisker du lidt dybere og fluen svinger en anelse langsommere end med den tilsvarende MOW-tip.

Med så mange varianter er det ikke helt nemt at holde overblikket, så har du spørgsmål til hvilke tips, der er velegnet til dit fiskeri og grej, så kontakt os på info@skagitanglers.com Vi anbefaler, at du overvejer 10' InTouch iMOW-tips til de forskellige korte skagitliner fra RIO og vores egne Nordic Skagit Heads - de passer perfekt til hinanden!

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook