Revolution Z - by Taylor Fly Fishing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
T011
Producent:
Taylor Fly Fishing
Pris:

DKK 3.750,00
DKK 2.800,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Revolution Z

Ny version af topmodellen fra amerikanske Taylor Fly Fishing. Et vildt fedt high-end fluehjul i absolut højeste kvalitet. Bygget i en kombination af aluminium og kulfiber. Unikt design og sublim funktionalitet. Revolution Z fås i 3 forskellige størrelser (#4-6, #7-9 og #10-12) og 4 farver, samt en Limted UV Edition. Revolution Z leveres i størrelserne #4-6, #7-9 og #10-12. Du kan vælge mellem Slate Grey, Golden Olive, DeepSea Blue, Ruby Red og Ultra Violet (Limited Edition). Hvis du vil have et hjul som du ikke ser alle steder, så kig en ekstra gang på Revolution Z fra Taylor Reels. Der findes extra-spoler til alle modeller, som vi skaffer efter behov.

Dimensioner

#4-6: 97 mm udvendig spolediameter og 146 gram. #7-9: 113 mm og 199 gram. #10-12: 120 mm og 221 gram. 


Revolution Z fra Taylor Fishing er så vildt et hjul, at vi ikke Kan prøve beskrive det uden det lyder alt alt for meget...men så fedt er hjulet virkeligt. Designerne fra Taylor Fly Fishing kombinerer kulfiber i ramme og bremse med aluminium, og efter vores mening går alt op i en højere enhed. Nu behøver de ikke lave flere modeller fra Taylor, for her er hjulet, der slår alt vi tidligere har set. Hjulet kan bruges til en lang række fiskesituationer både i ferskvand og saltvand. Med et vandtæt forseglet bremsesystem, en ekstrem solid overfladebehandling - i de frækkeste farver - og en lethed i materiale og design, er her et hjul der vil følge dig i mange år. Kig forbi os i Ribe for at "se med fingerne". Vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Z-modellen er bygget med en kraftig lukket kulfiber-bremse tilpasset de forskellige størrelser. #4-6 hjulet har det mindste og letteste bremsekammer, der alligevel giver en maximal bremseeffekt på 10lbs. #7-9 har en bremseeffekt på 20lbs og det helt store #10-12 hjul bremser med over 25lbs.

Features

 - Vandtæt og saltvandsbestandigt bremsesystem

- Hårdt-anodiseret, der giver flot finish og stor holdbarhed

- Produceret i Aerospace 6061 T6 Aluminum 

- Klik-lyd både ved indspinning og udløb

- Vendbar indspinningsretning

- Multi-disk "stacked drag system" - bremseeffekt fra 0-25 lbs. 

- Letvægt-ramme i kulfiber

NOTE: If shipping outside of Denmark we'll have to add 175 DKK for shipping surcharge. 


 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook