Razor Scissors - Black/Silver

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
vaerk009
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 150,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Razor Scissors - Black/Silver - luksussaks til fluebinding.

Luksussaks i flot, rent og simplet design. Længde: 10 cm.

Razor Scissors - Black/Silver er en fryd for øjet og en fornøjelse af arbejde med. Saksen ligger perfekt i hånden, og vigtigst af alt, så er den virkelig super skarp og i øvrigt også uhyrlig spids. Et virkelig skønt stykke værktøj at arbejde med. 

Saksen er udstyret med skrueknap, således den kan justeres i forhold til det materiale du vil klippe i. En lækker detalje, der ellers kun ses på de absolut dyreste sakse.


Skagitanglers.com har i samarbejde med en velrenommeret værkstøjsmager udviklet en produktion af special-værktøj til fluebinding og fluefiskeri. Produkterne er alle i absolut højest kvalitet, hvilket er alfa og omega inden for vores hobby, hvor værktøjet bare skal være i orden. Kvaliteten er så fremragende, at vi med stolthed sætter vores eget navn/logo på disse produkter.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook