Om Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste web-shop med fokus på fluefiskeri især med skagit-udstyr. Vi sælger grej og tilbehør til skagit-fluefiskeri med énhånds- switch-, og tohåndsfluestænger samt et væld af specialliner. Vi er altså skagitanglers langt ind i knoglerne og deraf navnet på shoppen. Alle andre fluefiskere finder også en hel masse relevant hos os. Vi er forhandler af fluestænger, hjul og liner fra en række førende brands - mange af dem som du kun finder i vores butik. Derudover har vi et godt udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niché. Du finder også et stort udvalg af special-fluer til laks, havørred og steelhead.

Vi er altovervejende en nørdet fiskgrejsbutik, og det bliver vi ved med at være, men vi er også glade for andre aspekter af det aktive udedørsliv. Vi har udvidet sortimentet med en outdoor-sektion med produkter og godt grej til jagt, fiskeri, camping, primitiv overnatning samt spejder- og vildmarksliv.

Skagitanglers.com er ejet af Claus Arnfeldt Andersen

                      

Adresse:

Skagitanglers.com
Høvænget 2
DK-6760 Ribe                          

Kontakt:
Mail: info@skagitanglers.com
Tlf: 23962700

Vi har ikke altid mulighed for at besvare telefonen indenfor normal arbejdstid, så send venligst en mail på info@skagitanglers.com, kontakt os på Facebook eller send en sms, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Kontakt også og aftal et tidspunkt,  hvis du vil aflægge os et besøg for at se på varerne "med fingerne".

Følg os på Facebook, Instagram og Twitter, hvor vi løbende vi fortælle stort og småt om nyheder i shoppen, kampagner, tilbud og ikke mindst deler nyt fra Team Skagitanglers gøren og laden rundt om ved vandet. Husk også, at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

CVR: 35280472

Bank information:
Skjern Bank
Reg: 7780 Kontonr: 6145338

IBAN: DK39778000061455338

BIC/SWIFT: SKJBDK22

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook