Om Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste web-shop med fokus på fluefiskeri især med skagit-udstyr. Vi sælger især grej og tilbehør til skagit fluefiskeri med énhånds- switch-, og tohåndsfluestænger samt et væld af specialliner - de såkaldte skagitliner. Vi er altså skagitanglers langt ind i knoglerne og deraf navnet på shoppen. Alle andre fluefiskere finder også meget relevant hos os. Vi er forhandler af fluestænger, hjul og liner fra førende brands. Derudover har vi et godt udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niché. Du finder også et udvalg af special-fluer til laks, havørred og steelhead.

Skagitanglers.com er ejet af Claus Arnfeldt Andersen

                      

Adresse:

Skagitanglers.com
Høvænget 2
DK-6760 Ribe                          

Kontakt:
Mail: info@skagitanglers.com
Tlf: 28991902  (efter kl. 16 ring gerne på 24915169)

Vi har ikke altid mulighed for at besvare telefonen indenfor normal arbejdstid, da vi har fuldtidsjob ved siden af, så send venligst en mail på info@skagitanglers.com, kontakt os på Facebook eller send en sms, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Følg os på Facebook, Instagram og Twitter, hvor vi løbende vi fortælle stort og småt om nyheder i shoppen, kampagner, tilbud og ikke mindst deler nyt fra Team Skagitanglers gøren og laden rundt om ved vandet. Husk også, at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

CVR: 35280472

Bank information:
Sydbank Varde
Reg: 7700 Kontonr: 1386606

IBAN: DK0477000001386606

BIC/SWIFT: SYBKDK22

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook