Marble Fox Furmaster - FlyCo

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
flyco005
Producent:
Fly Co
Pris:

DKK 42,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Marble Fox Furmaster fra FlyCo føres i 8 spændende naturfarver og hotte pang-farver. Særlig velegnet til moderne lakse- og havørredfluerne.

Traditionelt materiale, som vi alle kender, elsker og bruger i rå mængder. Her i en virkelig flot kvalitet! Store gennemfarvede stykker, som gør alt det som du forventer af et lækkert stykke marbel fox. Denne sending Marbel Fox har overrasket os meget positivt. Super enesartet i farvning, og længden på hårene er rigtig imponerende. Masser af materiale til effektive langvingede fluer. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 699,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.700,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 65,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook