Marabou - løse fjer i mange farver

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
473
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 35,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

En pose marabou-fjer består af 20 håndsorterede fjer og i god kvalitet med en individuel længde på ca. 5-10 cm.

De enkelte fjer er af typen "blood quill", som er den bedste kvalitet til mindre og mellemstore fluer. Vi fører hele 12 forskellige flotte farver. Marabou kan tørnes eller endnu bedre monteres i dubbing-løkke. benyttes i høj grad til lakse- og steelhead fluer (HohBo Speys og mange intruders), men bør også tænkes ind i mange af vores egne havørredfluer grundet den høje mobilitet marabou tilfører til fluen.

  

Tre forskellige danske forårslaks, der alle er fanget på fluer, hvor marabou indgår som væsentligt element i fluen. Marabou = DK laks!

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 699,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.700,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 65,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook