Lite Brite Dubbing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB0066
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 15,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Lite Brite Dubbing

Lite Brite Dubbing fra Sybai er en Flashabou-baseret syntetisk dubbing, som vi er rigtig glade for til mange formål. Du kan mixe den med andre slags dubbing, hvis du har lyst, eller bruge den som den er. Fungere helt perfekt i Composite Loops da den "holder godt sammen på sig selv" og dermed også de øvrige matrialer i loop'et. Tilpas mængde flash til at give en fræk effekt, men heller ikke så meget at det bliver for vildt.

Lite Brite Dubbing kommer her hos skagitanglers nu i hele 22 varianter, hvor vi har udvalgt diverse rene faver, blandende farver samt flere med indslag af UV og fluo-farver. Der skulle nok være noget du kan bruge i din fluebinding. Prøv den, og vi tror det bliver din nye standard-dubbing. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook