Kuglekæde øjne

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
09098
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 20,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
3 eller mere DKK 16,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Kuglekæde øjne med diameter på 3,4 mm. Fås i 5 forskellige krasse fluro-farver (orange, yellow, pink, red, green). En pose indeholder 25 cm kuglekæde eller hvad der svarer til 27-28 sæt øjne.

Øjne af kuglekæde er efterhånden en gammel traver, men vi har fundet en superfed kuglekæde i de helt rigtige fluro-farver, som gør materialet egnet til nye og moderne fluemønstre både til å, elv og kyst.Vi bruger kuglekæde til række intruder, hvor øjnene både tilfører vægt, så fluen fisker korrekt i strømmen, men også giver en god kontrast med de hidsige fluro-farver. Kystfluerne kan også peppes op med et par fluro-øje af kuglekæde.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Brass Beads 5 mm

Brass Beads 5 mm

DKK 30,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook