Kogegrejs-sæt med træbrænder (woodstove)

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
out003
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 425,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Kogegrejs-sæt med brænder (woodstove).

Komplet sæt klar til brug. Indeholder 2 gryder, spiseskåle, bestik og brændekomfur. Tilsæt kun brænde, så er du klar til at tilberede dine favoritretter i det fri. Genialt sæt til camping-, vandre-, jagt, og fisketur, hvor du vil være sikker på at have det mest nødvendige kogegrej samlet i en praktisk nylon-pose.

Udover de 2 lette alu-gryder, spiseskåle, bestik medfølger vores helt geniale woodstve/trækomfur, som er virkelig praktisk i brug. Det kræver et minimum af tørt brænde - ja faktisk kun lidt småpinde - for at koge vand eller tilbedrede et måltid. Forbavsende så effektiv denne lille woodstove er i brug på ture i det fri. Vi bruger den ofte når der lige skal koges vand til en hurtig kop kaffe. Brug lidt tørre kviste eller hvad du lige kan fiinde, der hvor du er. Det er en særlig fornøjelse at kunne spare på brugen af gas og sprit ved i stedet af anvende det brændbare materiale naturen nu kan tilbyde, der hvor du er.    

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 699,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 170,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 75,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook