Knivskærper i lommeformat

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
out001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 75,00
DKK 30,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Knivskærper i lommeformat 
 
Hold altid dine knive, økser og kroge skarpe. Det er en af de vigste grundlove for udendørsliv. Vores lille, men meget effektive, knivskærper er et undværligt stykke værktøj, som du altid bør have ved hånden. Knivskærperen er nem at bruge, og giver altid et god resultat. Den er udstyret med en "grov" og en "fin" funktion. Brug den taperede rundfil til sav-takkede knive og kroge af forskellige slags. 
Størrelse: 80MM*20MM*13MM (L*H*B)
 
Anvendelse:
1. Hold knivskærper i den ene hold og støt evt. mod et fast underlag. Træk kniv igennem den V-formede fordybning ind mod dig selv 4-5 gange.
2. Er kniven meget sløv start på den "grove" side. Afslut med 2-3 strøg igennem den "fine" side til afslutning, hvilket giver din knivsæggen den sidste finish, eller hvis du blot vil vedligeholde en i forvejen allerede skarp kniv. 
3. Aftør knivskærper efter brug med en fugtig klud og lad den lufttørre. Skøl ikke under vandhane eller lign.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 650,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook