Knive i damascus-stål

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
out010
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 1.199,00
DKK 449,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Knive i damascus-stål

Costum made ‘full-tang’ knive i topkvalitet. Vi har fået designet en håndfuld knivmodeller i begrænset antal, som vi er virkelig stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Vi fører disse 5 forskellige designs/modeller af håndlavede knive til jagt, fiskeri og bushcraft, hvor der er 3 knive af den mindre "Skinner" type og 2 større modeller i traditionel jagt/fiskekniv-form, som kan anvendes til stort set alle tænkelige formål. Alle vores knive er af den såkaldte "Full Tang" type, hvor den kraftige ca. 4 mm damascus-klinge er gennemgående i håndtaget, hvilket sikrer høj holdbarhed, stabilitet og et eksklusivt udtryk. Der medfølger en flot tilpasset håndsyet læderskede, der er specialdesignet til hver af de 5 kniv-modeller.

Knivene er produceret i det eftertragtede håndsmedet damascus-stål, der udover at se fantastisk ud også holder virkelig godt på skæret. Vores knive ligger med en score på 57-58 HCR på Rockwell-skalaen, hvilket er et perfekt afstemt forhold mellem hårdhed og styrke. Bemærk venligst, at der er minimale individuelle forskelle på knivene, da de jo er håndlavet i naturmaterialer. 

Model 1: Jagt/fiske-kniv med skæfte i lyst horn. Totallængde: 23,0 cm og bladlængde: 11,5 cm. Vægt: 184 g 

Model 2: Skinner-kniv med skæfte i ægte sort bull horn/damascus-stål. Totallængde: 19,0 cm og bladlængde: 9,5 cm. Vægt: 208 g 

Model 3: Skinner-kniv med skæfte i ægte sort bull horn. Totallængde: 18,0 cm og bladlængde: 9,0 cm. Vægt: 144 g 

Model 4: Skinner-kniv med skæfte i sort hard wood med flotte messingdetaljer. Totallængde: 19,0 cm og bladlængde: 9,0 cm. Vægt: 179 g 

Model 5: Hunter/bushcraft-kniv med skæfte i lyst horn. Totallængde: 2250 cm og bladlængde: 11,0 cm. Vægt: 256 g.

NOTE! For shipping outside Denmark 150 DKK,- will be added as shipping surcharge.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 650,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook