Jerry's Intruder

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
aqoo1
Producent:
Aqua Flies
Pris:

DKK 55,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Intruders er et begreb som ses brugt i flæng sart sagt alle steder - også her på siden - men den ægte vare er nu tilgængelig hos os. Vi har hjemtaget et parti Jerry's Intruders fra Aqua Flies. Fluerne er udvilket og godkedt af en af hjernen bag tilblivelsen af intruders, nemlig Jerry French. Efterspørgelsen er stor, så der vil være perioder med "huller i lagret", men vi prøver at fylde op hele tiden.

Denne version er bundet med de absolut bedst tilgængelige materialer og teknikker. Brug af composite loops er her vist til perfektion. Der er brugt div. UV-materialer, Gamakatsu-kroge og generelt er det et produkt, der kommer med indbygget "selvtillid". Det er nu dit job at få fluen derud, men du ved når du fisker med Jerry's Intruder, at det er flue som virker! Jerry's Intruder har en totallængde på ca. 3' (7,5 cm), så det er flue til stort vand og store fisk - både forår og efterår.


Jerry French er et meget velanset navn indenfor især steelhead-kredse og hans rygte som en gudsbenåedet fluefisker og fluebinder er nu også nået over til os på den anden side af dammen. Skagitanglers fører udover han fluer også Jerry's nye stænger (Renegade fra Pieoroway) her i butikken. Når snakken falder på Skagit-style fluekast og intruder-fluer så er Jerry, sammen med hans venner Ed Ward og Scott Howell klart de fremmest foretaler for netop denne teknink. Vi sælger fluer, der er udtrænkt og udvilket af Jerry, hvor hans innovatiove tilgang og ikke mindst teknik med brug af composite loops og moderne materialer, går igen i hver en flue. Vil du fiske med en flue der er en mester værdig, så er muligheden her nu. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 125,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook