SA Intruder - 0,38 mm

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
7456
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 25,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Intruder wire, er Skagitanglers "signature product" som vi virkelig sælger meget af . Vi fører hele 10 forskellige farver i den populære 0,38 mm wire, som passer til de fleste fluer, med undtagelse af de helt store jern. Intruder Wire sælges i pakker med 2,5 meter wire, som er nok til mindst 40 fluer.

Vi bruger konsekvent denne wire, som er uhørt stærk, til alle vores fluer bundet på Intruder Shank. Ingen intruder er komplet uden et matchende loop med SA Intruder-wire. Intruder-bølgen er for alvor ved at få fat i Danske fluefiskere efter de seneste år, at have vist sig utrolig velegnet til vores fiskeri. Kig her for inspiration link.

     

Laks og Intruder-fluer er én side af samme sag - her nogle eksempler...

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook