Intruder-krog (barbless) til små intruder og rørfluer

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
carp001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 15,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Barbless / modhageløs intruderkrog i # 6 og # 8. En pose indeholder 15 stk. intruderkroge.

Vi hjemtaget en stærk lille enkeltkrog som vi bruger til små/medium intruders og mindre rørfluer. Krogen føres i #6 og #8 og den passer perfekt til de mest anvendte mindre lakse- og havørredfluer. Bemærk, at krogen er "født" uden modhager, så den opfylder allerede kravende som er gældende i de fleste vandløb i dag både herhjemme med også i USA/Canada. Krogspidsen peger en anelse opad, hvilket giver forbedret krogningsegenskaber, og nok også et bedre kroghold, trods manglende modhager.

Krogen er - trods dens størrelse - stærk som bare pokker og kan varmt anbefales til sommerfiskeriet, eller i situationer, hvor du gerne vil have en lille diskret krog med et perfekt kroghold.


Krogen er produceret på en kendt fabrik i Japan, der leverer kroge til nogle af de største brands. Vi sælger dem billigt som "no-name" kroge, da det ikke er navnet eller indpakningen, der fanger fisk - men alene krogen!
 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 650,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook