Indiske Hanenakker

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Fjer010
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 80,00
DKK 55,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Indiske Hanenakker - masser af super-fine hackelfjer til billige penge.

Vi har fået et parti Indiske hanenakker hjem, som virkelige indeholder rigtig mange fine hackelfjer i god kvalitet også uden at budgettet sprænges.

Vi har naturfarvet Grizzle-nakker, hvor ikke to nakker er 100% identiske. Du kan vælge mellem "lys" og "mørk" variant, samt en meget smuk variant i farven Golden Badger. Derudover har vi en lang række fine klare farver, som gør sig godt på mange lakse- og havørredfluer. Grizzle- og badger-nakkerne kan selvfølgelig bruges som de er, eller indfarves hjemme ved køkkenbordet. Vi anvender hacklerne til alle mulige formål, men især som vinge på de klassiske "Syd Glasso" fluer, er de helt suveræne. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook